Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Σχολείο:Πως να γίνει το διάβασμα πιο εύκολο!

  Γειά σας!Συγγνώμη που έχω να γράψω καινούριο άρθρο εδώ και μια εβδομάδα,αλλά άρχισε το σχολείο την Δευτέρα.Έτσι,δεν είχα αρκετό χρόνο για να τον αφιερώσω στο blog.Φυσικά και τώρα πάντα προηγείται το διάβασμα και μετά οι υπόλοιπες δραστηριότητες.Αυτό πιστεύω το ξέρετε και εσείς.Και αυτό λοιπόν θα είναι το θέμα του σημερινού μας άρθρου.Το σχολείο και το διάβασμα.Οπότε,θα σας δώσω μερικές συμβουλές για το πως να διαβάζετε πιο εύκολα!

1.Απενεργοποιήσε το κινητό σου
Φυσικά,άμα η κολλητή σου σου στείλει μήνυμα,εσύ θα της απαντήσεις αμέσως.Έτσι,θα μιλάτε για ώρες,μέχρι να κοιτάξεις τυχαία το ρολόϊ σου και να δεις πως έχουν περάσει 3 ώρες από τότε που ''άρχισες'' το διάβασμα σου.Για αυτό κλέισε το κινητό σου,για να μην σε αποσπάει από το διάβασμα.

2.Μην αγχώνεσαι
Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.Όσο πιο ήρεμη και χαλαρή είσαι,τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσεις το διαβασμά σου και θα σου φανεί πολύ πιο εύκολο.Όσα μαθήματα και να έχεις,απλώς διατήρηρησε την ηρεμία σου.

3.Παρακολούθα στην παράδοση
Άμα νομίζεις πως η ώρα της Γεωγραφίας είναι απλώς για να μιλάς με τις φίλες σου,τότε κάνεις μεγάλο λάθος.Άμα δεν προσέχεις στην παράδοση του μαθήματος,όσο και να διαβάσεις μετά στο σπίτι,θα σου φανούν όλα κινέζικα.Άμα απλώς ακούσεις για λίγο τον δάσκαλο την ώρα που παραδίδει καινούριο μάθημα,τότε όλα θα σου φανούν πιο εύκολα.Αλλιώς,καλύτερα να μάθεις κινέζικα,γιατί αλλιώς δεν βλέπω να την περνάς την τάξη...

4.Συγκεντρώσου
Το να συγκεντρωθείς όταν κάνεις τα μαθήματα σου είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο.Για αυτό και εγώ σου βρήκα μια υπέροχη ιστοσελίδα που θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς ενώ διαβάζεις!Η ιστοσελίδα λέγεται ''Rainy Mood'.Θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς στα μαθήματά σου και θα σε χαλαρώσει!Για να επισκεφτείς την σελίδα,απλώς πάτησε εδώ:http://www.rainymood.com/

Aυτές ήταν οι συμβουλές μου,ελπίζω να σας βοηθήσουν αρκετά! 

1 σχόλιο:

  1. Συγγνώμη άμα δεν μπορείτε να αντιγράψετε το link,αλλά έχω φτιάξει την ιστοσελίδα έτσι ώστε να απενεργοποιείται το δεξί click για να μην γίνεται αντιγραφή.Απλώς ψάξτε στο google ''Rainy Mood'' και θα το βρείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή